Knihu som zatiaľ nečítal, ale viem, že sa pripravuje jej preklad a vydanie v slovenčine, takže potom si ju kúpim.
Minulý týždeň som však bol na tom vyššie zmienenom, 2-dňovom workshope autora knihy Petra Szabó a musím povedať, že ma dosť prekvapil. Zatiaľ najlepšie vzdelávacie podujatie, aké som zažil. Ešte druhý deň ráno som bol v akejsi koučovskej eufórii a nechcelo sa mi ani vstávať :-) Hneď mi bolo jasnejšie, čo a ako by som chcel robiť. Moja nesmelá lektorská, či aká budúcnosť sa mi začala javiť v ružovejších farbách a mal som pocit, že toto by sa mi oplatilo postaviť si do cesty. Vedieť ľuďom niečo tak príťažlivo podať. Dosť mi to bolo blízke, akoby mi na mieru šil. Keby hneď nie kvôli koučovaniu, tak kvôli hocičomu inému, by sa oplatilo vedieť veci takto hravo, prirodzene, príjemne, vyvážene a zároveň zrozumiteľne podať. Pred WS som slovo fun v jeho materiáloch vnímal skôr ako bežný reklamný ťah, ale po WS mi bolo jasné, že tam bolo plnoprávne. Ešte som mal pocit, že sa zlepšujem aj v angličtine, lebo mal veľmi zrozumiteľnú výslovnosť, čize dvojnásobna radosť. Vlastne trojnásobná: koučovania, lektorovanie, angličtina :-)
Diskusia k článku:
Dátum 20.10.2009
Vložil Alex
Titulok Workshop autora knihy
———
Späť na diskusiu